WEDSTRIJD RFC Sint Truiden - F. C. Dyn. Zelem   -  AMC (0-1)

DATUM 13-10-2006  20:00

DOELPUNTEN 0 - 1 Holtappels Tim, 1 - 1 R.F.C Sint Truiden, 2 - 1 R.F.C Sint Truiden, 3 - 1 R.F.C Sint Truiden, 3 - 2 Dipasquale Livio, 3 - 3 Billen Kevin.

VERSLAG Na de nederlaag tegen Alverberg Hasselt kwam de moeilijke uitwedstrijd tegen R.F.C Sint Truiden. Voor ons was het belangrijk om geen Tweede nederlaag op rij te moeten incaseren. Daarom begonnen wij snel en aanvallend aan de wedstrijd maar een goed vededigend Sint Truiden kon de de rust stand beperken tot 0 - 1 de vele gemiste kansen van ons zorgde ervoor dat we in de tweede helft een moeilijke wedstrijd tegenmoet gingen. Sint Truiden kwam zelfs 3 - 1 voor tegen het spelbeeld in en tot overmaat van ramp werd een geldig doelpunt van ons afgekeurd. Maar we bleven de aanvallen opdrijven waardoor we toch nog verdient 3 - 3 konden maken. We moesten spijtig genoeg Cosemans Ingmar missen wegens een blessure. De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 4. Witters Chris, 5. Trippaers Eric, 6. Dipasquale Livio, 7. Billen Kevin, 9. Holtappels Tim